Qi Gong

Šta je Či Gong?

Či Gong je vrsta treninga bazirana na 7000 godina dugoj tradiciji i razumevanju povezanosti ljudskog tela ( takozvanog holističkog pristupa). Či Gong je sastavni i nerazdvojni deo Kineske kulture i razvitka civilizacije Či I Tao (Put). U Či Gong treningu razvijamo um, disanje i telo.Od ova tri najvaznije je razvijanje uma. Vezbe Či Gonga omogućiće vam da poboljšate sva tri aspekta ,da pospešite vaše zdravlje ,da postignete dobrostanje I da razvijete specijalne mogućnosti.

Šta je Zhineng Či Gong?

Zhi na kineskom znači inteligencija, ili kapaciteti naseg mozga/uma da upravlja spoljnim svetom.
Neng se odnosi kako na fizičke tako i na mentalne procese.

Zhineng Či Gong je forma treninga koja ce nam poboljšati kako fizicke tako i mentalne sposobnosti.Podrazumeva otklanjanje bolesti,poboljšanje generalnog blagostanje, produžava život ,poboljšava inteligenciju i razvija specijalne sposobnosti.

Video sa letnjeg seminara Qi Gonga Ada Bojana 2011


Zašto Qi Gong?

Dnevna vezba omogućiće nam povećanje životne energije, odblokiraće energetske kanale i to će dovesti do slobodnog protoka enegije.Vezbe Či Gonga pospešuju i povecavaju kapacitet pluća,povećavaju transport kiseonika do ćelija i bolju absorbciju, poboljšavaju funkciju krvnog sistema,jačaju srčani mišić,spuštaju krvni pritisak, poboljšavaju digestivnu sekretaciju I lučenja,regulišu rad hormona I žljezda,pomažu u kreiranju zdravih kostiju, usporavaju proces starenje i produzavaju zivot…

Vaš učitelj Qi Gonga
 

"Mi nismo samo naše telo, mi smo mnogo više od toga. Vežbe Či Gonga pomoći će vam da bolje upoznate i vašu spiritualnu i duhovnu stranu. Na ovom svetu smo da bismo bili srećni, da primamo i delimo ljubav sa drugima i kreiramo nešto dobro. Taj put nije jednostavan, ali je beskrajno zanimiljiv i prepun divnih iznenađenja. Potrebno je vreme, doslednost i strpljenje.

Ja sam na njega kročio izučavanjem Či gonga, boljeg odnosa sa zakonima prirode, života, pokušavajući da otkrijem tajnu Ćia (životne energije). Biti u harmoniji sa prirodom i njenim zakonima znači preuzeti odgovornost za sve što nam se dešava, bilo da se radi o zdravlju, karijeri, finansijama, navikama, porodici, emocijama. Svest o tome doneće i promene, male i velike. Tada ćete biti sigurni da ste na pravom putu.

Želim da Vam pomognem da bolje upoznate sebe, postignete prosperitet, zdravlje, puno pozitivne energije i sve što želite kroz vežbe Či gonga, seminare i predavanja.

Tokom perioda od 10 godina koliko se bavim holističkim radom, tradicionalnom medicinom i Či gong terapijom, bio sam svedok brojnih pozitivnih iskustava: poboljšanja zdravlja, kvaliteta života i uspeha na ličnim planu.

Ministarstvo zdravlja je prepoznalo zdravstvene efekte Či Gonga i uvrstilo ga u metode alternativne medicine. Ovi programi su akreditovani od Ministarstva zdravlja Republike Srbije.


Vladan Vidović - Chi Gong Master instruktor i terapeut. Jedini kvalifikovani Zhi neng Či Gong Master u Srbiji, školovan na Novom Zelandu u Kini i Maleziji. Terapeut i član Bowen Akademije.

Za više informacija Mob. 064 287 3542
Posetite web site koru-pozitivnaenergija.com
Pratite na Facebook-u


 

Termini i cene
 

Dan Vreme Napomena
Sreda 20:00h  
Subota 12:00h  


Cena pojedinačnog termina je 500 din

Cena pojedinačnog termina na mesečnom nivou je 450 din


 

GOPI YOGA CENTAR Krunska 37/14, 11000 Beograd 064 291 38 68

Powered by NormaReclamare