O nama

Živimo u dobu u kom je većina populacije u svom svakodnevnom životu okrenuta ka spolja i ka senzacijama koje naša čula i celo telo registruju. Jako malo vremena posvećujemo tome da osvestimo kako funkcioniše telo i koje su naše stvarne potrebe. Zbog ovoga smo osnovali Gopi Yoga Centar.

Gopi su prelepe igračice blistavih očiju i nasmejanih lica koje lagano igraju u skladu sa zvucima frule i prirode koji su svuda oko njih. Postepeno ih najfinija unutrašnja vibracija, zvuk, nada, pokreće ka duhovnom rastu i one prevazilaze fizička čula, a na taj način i opsene fizičkog sveta. Dolaze do spoznaje lakoće i radosti življenja nastavljaju sa plesom koji je odraz univerzalne vibracije Gopi Yoga Centar je mirno i toplo utočište u centru grada u kome se okrećemo ka sebi baveći se Satjananda jogom, jogom za decu, Ashtanga jogom, Či Gongom i još mnogim drugim lepim stvarima.

Časovi su organizovani u grupama od najviše 15 polaznika. U okviru centra posetiocima je dostupna i mala biblioteka iz različitih oblasti ljudskog znanja i prakse o celovitom i zdravom životu.

Osim toga držimo individualne časove i po potrebi časove na engleskom.

Takođe vam stojimo na raspolaganju i za iznajmljivanje prostora.

 

GOPI YOGA CENTAR Kralja Milutina 34, sprat 2, stan 6, 11000 Beograd 064 291 38 68

Powered by NormaReclamare