R.C (respiratory congestion)

Ovo ulje je jedna od mešavina koja dolaze u Premium Starter paketu.

Sastoji se od mešavine nekoliko vrsti eukaliptusovog ulja, kao i ulja mirte, čempresa, bora, nane, omorike.

Donosi olakšanje i podršku. Primarno namenjeno zdravlju respiratornog sistema, ovo ulje takođe opušta mišiće pole napora. R.C. ulje se takođe koristi za pročišćavanje prostora i i energije. Pomaže pri meditaciji i uzdiže duh. Pomaže opuštanju i regeneraciji nervnog sistema. Jača imunitet i pomaže varenje.

Na duhovnom planu R.C. ulje otvara manipur i anahat čakru, prostor solarnog pleksusa i srca. Pomaže nam da se izrazimo bolje tako što će otpušta zakrčenja u plućima i limfnom sistemu i tako nam pomaže da prigrlimo radost i nadu.

Oni koji se osećaju istrošeno i drže u sebi duboku tugu i bol u srcu i plućima mogu da nađu olakšanje sa ovim uljem.

Upotreba

- Kod problema sa respiratornim traktom jednu kap otrljati na dlanove i udisati ili raspršivati difuzerom

- Na toplu kompresu staviti 1-2 kapi ulja na držati na grudima

- Tokom prehlade ili bolesti povezane sa respiratornim sistemom nanesite direktno na sleppočnice, čelo vrat grudi. Možete ga koristiti čak i na svakih 20 minuta onih dana kada se posebno loše osećate. Za svakodnevnu upotrebu jednom do dva puta dnevno je sasvim dovoljno.

- Domaće kapi za nos: Na dno staklene flašice za kapi za nos dodajte prstohvat krupne nerafinisane morske soli, dodajte 5-10 kapljica R.C. ulja. Ostatak flašice napunite destilovanom vodom. Koristite po potrebi.

- Inhalirajte se sa par kapi stavljenih u toplu vodu

- Kako biste koristili ovo ulje za rad na duhovnom planu, raspršujte ga ili udišite svesni namere da se osetite podržanim, da se izrazite, otpustite tugu i bol ili regenerišete.

 

*Ne preporučujemo oralno uzimanje ni jednog ulja osim onih od kompanije Young Living zbog njihovog terapeutskog svojstva i načina uzgajanja biljaka

Za više informacija i naručivnje kontaktirajte nas na 063/8085840 ili info@yogacentargopi.com

 

 

 

 

GOPI YOGA CENTAR Kralja Milutina 34, sprat 2, stan 6, 11000 Beograd 064 291 38 68

Powered by NormaReclamare